دکتر طاهری فرماندار گرمسار به همراه حسنی بخشدار ایوانکی و دکتر طاهری معاون سمای ابهر از آموزشکده سما گرمسار بازدید کردند.

پس از این بازدید و در نشستی در دفتر آموزشکده، دکتر طاهری فرماندار گرمسار ضمن تحسین کارهای انجام شده، مراتب تشکر و قدردانی خود را از فعالیت های صورت گرفته در آموزشکده ابراز داشت.

وی آموزشکده سما گرمسار را مصداق تبدیل علم به ثروت دانست و حمایت همه جانبه خود و بخشدار را از مجموعه ی سما اعلام کرد.

دکتر طاهری در بخش دیگری از سخنان خود گفت: «اینجانب که سابقه ی چندین ساله در دانشگاه آزاد دارم کمتر واحد دانشگاهی را دیده ام که اینگونه و با سلیقه به تجهیز کارگاه ها و آزمایشگاه ها پرداخته باشد.»

در ابتدای جلسه شاه حسینی معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما گرمسار ضمن خیر مقدم از طرف خود و همکاران مجموعه، از لطف و عنایت دکتر طاهری و همراهان تشکر و قدردانی کرد وگزارش کوتاهی از مدارس وآموزشکده های سما گرمسار ارائه نمود.