دکتر فطرت نماینده وزیر آموزش و پرورش افغانستان،دکتر عسگری معاون اداری – مالی سازمان سما کشور ، دکتر حسن زاده کارشناس امور بین الملل امور سما کشور،دکتر صادق سرپرست دانشگاه آزاد افغانستان ، جمعی از سرمایه گذاران و هیئت همراه از آموزشکده فنی و حرفه ای سما گرمسار در تاریخ 97/11/28 بازدید بعمل آوردند.

در شروع بازدید حسنی بخشدار ایوان کی ضمن خیر مقدم به میهمانان، آموزشکده گرمسار را به عنوان نگین درخشان آموزش مهارتی شمرد و در ادامه از کارگاه ها، آزمایشگاه ها و نمایشگاه های تخصصی گروه برق و عمران که تجهیزات آن تماما به کمک اساتید ساخته شده اند بازدید به عمل آمد.

دکتر فطرت در این بازدید با بیان اینکه مبحث فنی و حرفه ای در حال حاضر مهم ترین نیاز جامعه افغانستان می باشد اظهار داشت: با توجه به اینکه بخش اعظمی از رشته ها در کشور افغانستان به علوم انسانی اختصاص پیدا کرده؛ در این راستا رشته های فنی و حرفه ای کمتر مورد توجه قرار گرفته است.

وی در جزییات افزود: در حال حاضر با توجه به مسائل سیاسی کشور؛در جامعه و بازار محدودیت هایی را شاهد هستیم که این امر ضرورت یادگیری فنی و حرفه ای و مهارت محوری را دو چندان می کند که کشور ایران بعنوان کشور در حال توسعه الگو خوبی در این عرصه است.

در ادامه این مقام مسئول یاد آور شد: با گذراندن دوره های کوتاه مدت و با آموزش های حرفه ای و متخصص میتوان به اشتغال زایی زود بازده رسید که آموزشکده سما گرمسار به دلیل وجود پتانسیل و سطح علمی بالا میتواند بستری مناسب در جهت تحقق این امر ایجاد کند.

در ادامه این بازدید،دکتر محمد شاه حسینی معاونت سما به تاریخچه تاسیس مدارس و آموزشکده سما گرمسار اشاره کرد و گفت: سما گرمسار از سال 75 تاسیس و کار خود را با مدرسه آغاز کرد.

وی در ادامه افزود: این آموزشکده از تجهیزات و امکانات بالایی برخوردار بوده و با محوریت مهارت ورزی مشغول به فعالیت می باشد؛ از این رو آموزشکده فنی و حرفه ای سما گرمسار در زمره آموزشکده های برتر سازمان سما قرار دارد.

دکتر شاه حسینی با اشاره به اینکه تمامی آموزش های دانشجویان به صورت عملی و مهارتی میباشد تصریح کرد: با توجه به دیدگاه تخصصی و مهارتی که در این آموزشکده وجود دارد، فرد بدون آگاهی و نداشتن سر رشته ای از رشته های فنی، میتواند در مدت زمان کوتاهی مهارت مورد نظر را فرا گرفته و وارد بازار کار شود.

دکتر شاه حسینی در ادامه تعامل و ارتباط با دست اندرکاران مجموعه دانشگاه آزاد و آموزش و پرورش افغانستان را مثبت ارزیابی کرد و گفت: مرکز سما در مدارسی که اکثریت آنها دانش آموزان افغان را تشکیل میدهد خدمات آموزشی ارائه می دهد؛ از این رو با توجه به بحران های موجود در کشور افغانستان بعنوان کشور همسایه و برادران دینی نهایت همکاری را داشته و امیدواریم شاهد نتایج خوبی باشیم.

دکتر شاه حسینی در پایان جلسه اشاره داشتند سما گرمسار برای ساخت تجهیزات آموزشی و هرگونه کمکی به براداران افغانی در راستای پیشبرد اهداف آموزشی دریغ نخواهد کرد.

گفتنی است؛در حاشیه این بازدید؛ازدبستان ستارگان سما گرمسار بعنوان یک مدرسه هوشمند در مجموعه سما به میزبانی آقای نجفی رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان گرمسار بازدید بعمل آمد.