متاسفانه بسیاری از مردم احترام قائل شدن برای قوانین آداب معاشرت را کاری شرمآور میدانند. آنها فکر میکنند رعایت آداب معاشرت فقط از طرفداران سرسخت زیبایی سر میزند و این افراد رابطه خود را با زندگی واقعی قطع کردهاند. در حقیقت، قوانین اصلی آداب معاشرت بسیار ساده است. این قوانین عبارتند از فرهنگ سخن گفتن، خوشرویی و تواضع، ظاهر پاکیزه و تسلط روی عواطف و احساسات خود. ما در این مطلب شما را با قوانین آداب معاشرت آشنا میکنیم که هر فرد محترمی باید از آنها آگاه باشد.
در قرآن نه تنها ذکر را محدود به زمان و مکان خاصی نکرده، بلکه جواز ذکر در همه حالات داده شده و احادیث ائمه اطهار(ع) نیز این گفته را تایید می کند و اینکه در بعضی آیات زمان و مکان خاصی برای ذکر یاد شده برای آن است که ذکر در آن شرایط، تاثیرات بیشتری بر قلب انسان دارد نه اینکه ذکر در غیر آن امکنه و ازمنه جایز نباشد.
جان و مالت را بر دوستت، عطا و حضورت را بر آشنايانت، گشاده رويى و دوستى ات را بر عموم مردم، و عدالت و انصافت را بر دشمنت، نثار كن. امیرالمومنین (ع)
پس، اى مردم! بينديشيد و بينا شويد، عبرت گيريد و پندآموزيد و براى آخرت، توشه برگيريد تا سعادتمند شويد. امام علی (ع)
درباره عظمت تلاوت سوره توحید، روایات عجیبی در میان فرمایشات معصومین علیهم السلام آمده است.
پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم):
بلند پایه ترین مردم در روز رستاخیز کسى است که از همه بیشتر براى خیرخواهى خلق خدا گام برداشته است.
پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم)
مجازات سهگناه زود فرا میرسد و به قیامت موکول نمیشود: 1- ایجاد ناراحتی برای پدر و مادر 2- تجاوز به حقوق مردم 3- ناسپاسی در برابر نیکی های دیگران